ЛСП 30 листопада 19:00, Пт ЛСП StereoPlaza, Київ від 550 грн. ЛСП Вже не хочу 30 листопада ЛСП StereoPlaza Придбати ATL 23 листопада 19:00, Пт ATL StereoPlaza, Київ від 500 грн. ATL Вже не хочу 23 листопада ATL StereoPlaza Придбати Little big 09 грудня 20:00, Нд Little big StereoPlaza, Київ від 599 грн. Little big Вже не хочу 09 грудня Little big StereoPlaza Придбати